för ett

Hälsosamt och Välmående liv

Frakter och Leveranser

De flesta varor är vi glada över att kunna skicka per post till dig! Fraktkostnad tillkommer naturligtvis enl paket.se tariff. Vissa varor går dock inte att skicka, som t ex hund och hästmat, färska grönsaker och frukter, liksom gödsel. Dessa produkter är du välkommen att själv hämta upp här på Hjärtegården!


Om Hjärtegårdens Naturliga Vitaminer


Sommaren 2019 öppnade gårdsbutiken på Hjärtegården. Främsta anledningen är att kunna sälja det som produceras på gården som honung, plantor, gödsel frukt och grönsaker. Dessutom passar vi på att sälja även andra saker som är snälla för både jmånniska, djur och natur. Vi förespråkar bra och nyttig mat och kosttillskott, för att slippa vara beroende av läkemedel.


Även nyttig mat för hund och häst finns att köpa här, liksom miljövänliga rengöringsprodukter och även härkliga kroppsvårdsprodukter.


Välkommen in i vår nyöppnade Webbshop för att se vad vi erbjuder!

Kontakt:

Tel 070-7874860

Mail gunneli@egenkraft.seSom Cashbackmedlem får du 2% tillbaka direkt efter ditt köp! Är du inte redan medlem - skriv till gunneli@egenkraft.se så får du information om hur du blir det!

Frakt i hela Sverige med paket.se

 
 

Kontakt


Hjärtegården, Örberga 125 

731 97 Köping

Email: gunneli@hjartegarden.se, john@hjartegarden.se

Telefon: Gunneli 0707874860

John 0736561292

© Copyright. All Rights Reserved.

Gunneli Fallmark & John Pilgrim


driver Hjärtegårdens verksamhet. Under 5 år har en naturlig oas byggts upp där besökarna inbjuds att ta ett steg bakåt i tiden för att finna lugn, harmoni och välmående. Väderleken och årstidens naturliga, cykliska gång under året bestämmer vad som är aktuellt att ta i tu med just nu.

Varmt välkommen att ta del av det!